Dr. Podlovics Ágota reumatológus szakorvos magánrendelése


Szakmai háttér

1982-ben végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetemen, ezt követően Budapesten a Margit Kórház Reuma osztályán kezdtem dolgozni, később az Országos Reuma és Fizioterápiás Intézetbe (ORFI) kerültem, ahol a szakvizsgához szükséges gyakorlati és elméleti ismereteket szereztem meg. 1987-ben tettem le sikerrel a reumatológiai és fiziotherápiai orvosi szakvizsgát. A szakvizsga óta a Budapest XI. kerületi Szent Imre Kórház és Rendelőintézet Reumatológiai osztályán gyógyítom a betegeket.

Az orvosi tevékenységemen belül specializálódtam a lézerterápia és az akupunktúra alkalmazására a mozgásszervi betegségek gyógyítására. A szükséges szakképesítéseket az Orvostovábbképző Egyetemen szereztem meg. A Szt. Imre Kórház és Rendelőintézet Osteoporosis Centrum tagjaként évek óta foglalkozom csontritkulásos betegségek szűrésével és gyógyításával.

Rendelő

Közel 20 év gyakorlattal a hátam mögött nyitottam meg magánrendelőmet.Célkitűzésem, hogy a hozzám forduló betegek kényelmes körülmények között, idegeskedés és sorban állás nélkül részesüljenek a szükséges vizsgálatokban és kapják meg az európai színvonalú, legmodernebb kezeléseket.

A rendelő vadonatúj, most lett kialakítva, a legmodernebb gyógyászati eszközökkel szereltem fel. Könnyen megközelíthető: gyalog és tömegközlekedéssel egyaránt. Az autósok részére parkolási lehetőség az utcánkban. A rendelő az épület földszintjén van.

Vizsgálat

A hozzám első alkalommal forduló pácienst alapos fizikális vizsgálatnak vetem alá, képet szeretnék nyerni általános egészségi állapotáról. Ez alapján döntjük el az alkalmazandó gyógymódot és terápiás kezelést.

A páciensek jobb kiszolgálása érdekében folyamatosan bővítem a rendelő szolgáltatásait. Az évek óta alkalmazott akupunktura és lézerterápia mellett, 2007 őszétől két új terápiás kezelést vezettem be: mágnesterápia és méregtelenítés is igénybe vehető a rendelőmben. Az egyes terápiás kezelési módok nevére kattintva. részletesebb leírást talál az adott módszer történetéről és orvosi hátteréről.

El kívánom kerülni, hogy a hozzám fordulóknak a kiegészítő kezelésekért a város különböző pontjaira kelljen elfáradnia. Gyógytornász és gyógymasszázs szolgáltatás is rendelkezésükre áll helyben.

Szívesen fogadom konzultáció vagy kezelés céljából a rendelőmben. A felesleges várakozás elkerülése érdekében kérem, hogy látogatása időpontját egyeztesse előtte a 06-20-970-5353 telefonszámon vagy küldjön egy e-mailt címemre ([email protected] ). Ha csak kérdezni szeretne valamit a betegségével kapcsolatban, nyugodtan küldje el kérdését.

Cím:
1111 Budapest, Kruspér u. 5-7. fszt.4.

Rendelés:
kedd 15 - 17 óráig
csütörtök 16 - 18 óráig

Telefon: 20/970-5353

Internet:http://www.reumadoktor.hu


Specialitások

lézerterápia,
ultrahang,
akupunktura,
gyógytorna,
gyógymasszázs

1111 Budapest, Kruspér u. 5-7. fszt.4., Telefon: 20/970-5353

Podlovics, 2009. 03. 10. 14:51