Biovital-Melissa Egészségközpont


A Biovital-Melissa Egészségközpont olyan csoportorvosi praxisként működik, amelyben a natúrmedicinában is jártas orvosok és szakemberek dolgoznak együtt.
Az egészségközpontunkban praktizáló doktorok és természetgyógyászok munkájuk során integrálják a modern orvostudomány és a komplementer medicina módszereit és eredményeit. Így a fejlett nyugati országok klinikáin is használt módszereket és eszközöket éppúgy elérhetővé tesszük a hozzánk fordulók számára, mint az ötezer éves múltra visszatekintő, hagyományos távol-keleti orvoslás metódusait.

További információ: www.biovital.hu


Specialitások

Vitalitás-tesztek: komplex betegségmegelőző, betegséghajlamot tükröző állapotfelmérések (BETA-teszt, hőtérképezés, Voll-teszt, íriszvizsgálat, talpreflex-zónavizsgálat, Enderlein-féle vércseppanalízis), biológiai daganatkezelés, immunerősítő terápia, HOT: véroxigenizálási módszer, kolon-hidroterápia: intenzív bélfürdő, allergia-és túlérzékenységi teszt, böjtkúrák, salaktalanító programok, pH-rendezés, komplex fogyasztó programok, nőgyógyászati panaszok természetes kezelése, terhességre felkészítés, meddőségi program, 3-4D ultrahang diagnosztika, candida ellenes program, cellulitiszkúra, emésztési panaszok komplex kezelése.

1024 Budapest, Lövőház u. 1-5. (Mammut II., V. emelet), Telefon: (06-1) 315-2018, (06-1) 315-2069

Biovital, 2009. 03. 13. 14:54