Laserderm Rendelő


Rendelőnk Mosonmagyaróvár egyik legfrekventáltabb részén az Óvári városrészben a termálfürdő közelében helyezkedik el. A 150 négyzetméteres, igényes környezetben biztonságos és hatékony sebészeti és kozmetológiai ellátást nyújtunk, melyet kizárólag megfelelő szakképesítéssel rendelkező, gyakorlott személyzet biztosít. A rendelőben dolgozó csapatunk minden tagja, szerepétől függetlenül egyaránt hozzájárul betegeink szakszerű ellátásához. Számunkra alapkövetelmény rendszeres továbbképzésük, tudásuknak szinten tartása és bővítése.

A közel húsz éves sebészeti tapasztalatot és a tíz éves lézersebészeti szakmai tapasztalatot követően, a bőrsebészet - kozmetológia területén fellelhető legkorszerűbb berendezéseket alkalmazva kezdtük el új rendelőnkben a munkát. Tevékenységünk felöleli a bőrsebészet, visszérsebészet és kozmetológiai sebészet területén megvalósítható legtöbb eszközös beavatkozást is: CO2 (széndioxid) lézeres bőrsebészetet, pulzáló festéklézeres érkezeléseket, Nd:YAG lézeres tartós szőrtelenítést és arcfiatalítást, Botox-kezelést és a Restylane (hyaluronsavas) ráncfeltöltést is.

Lézerkészülékeink a világ élvonalába tartozó Cynosure termékei, melyek már 3. éve nyerik el a legjobb érkezelő lézer (visszerek, teleangiektáziák és tűzfoltok esetében is) és a legjobb szőrtelenítő lézer (világos bőrtípusú páciensek esetén) kitüntető címet. (Aesthetic Trends and Technologies)

Rendelőnkben elérhető az Epilar® rendszer, amely egy enzim alapú tartós szőrtelenséget eredményező eljárás. Sem évszakhoz, sem szőrzetszínhez nem kötött, ezáltal a lézerkezelések eredményes kiegészítője. A két kezelési módszer egymással kombinálható.

Betegeinket, a várakozás elkerülése érdekében, előre egyeztetett időpontban fogadjuk. Az ambuláns (hagyományos vagy lézeres) műtéteket akár közvetlenül az első vizit után el tudjuk végezni, vagy a beavatkozástól függően későbbi, egyeztetett időpontban.


Specialitások

Seprűvéna, éranyajegy, tűzfolt lézerkezelése
Értágulatos arc, rozácea lézerkezelése
Baleseti és műtéti hegek lézerkezelése
Bőrfiatalítás lézerrel a bőr felületének megsértése nélkül
Arcfiatalító kezelések: Botox, kollagénfeltöltés Restylane-nel
Tartós szőrtelenítés lézerrel
Tartós szőrtelenítés Epilarral
Visszerek műtéti, injekciós és lézerkezelése
Benőtt köröm, bőrnövedék, szemölcs lézerkezelése
Festékes anyajegyek, zsírcsomók, bőrnövedékek sebészeti eltávolítása
Bőrgyógyászati konzulens és szövettani vizsgálat biztosított

9200 Mosonmagyaróvár, Kert utca 21., Telefon: 96-576-047; 20-9343358

laserderm, 2009. 03. 10. 14:21