Orvoskereső - praxisok Praxisosk RSS-ben

Botox-centrum Bőrgyógyászat Budapest

Dr. Körmendy Miklós bőrgyógyász-kozmetológus, gyermekbőrgyógyász vagyok. 1999 óta végzek lézerkezeléseket. Bőrgyógyászként hazánkban elsőként kezdtem a BOTOX – injekció alkalmazását a mimikai ráncok és a kóros izzadás kezelésére. A bőrfiatalító kezelések közül a microdermabrasio, kémiai peeling, orvosi mezoterápia, lézeres fotorejuvenáció, kollagénindukciós terápia mellett ajak- és ráncfeltöltéssel foglalkozom.
Magyarországon elsőként hoztam létre MediSpa (medical spa) szalont, mely egyesíti a bőrgyógyászati esztétikai kezeléseket és az állandó orvosi felügyelet alatt folytatott kozmetikai wellness szolgáltatásokat.
Szalonunkban a Physiomins módszert továbbfejlesztve fogyasztó és alakformáló kezeléseket végzünk, ezek, valamint az orvosi kozmetika, masszázs, hajgyógyászat és fodrászat jól egészítik ki magánrendelőm fiatalító „anti-aging” eljárásait.
Célunk, hogy az esztétikai bőrproblémáktól szenvedő pácienseink életminőségét javítsuk, műtét nélkül visszaadva természetes szépségüket

Közzétette: drbotox 2010. 03. 19. 07:05-kor

Pre-Pharma Egészségügyi és Szolgáltató Kft.

Cégünk, a PRE-Pharma Kft. 2000-ben alakult.

Alapítóink, dr. Szokolai Erzsébet és dr. Vass Ilona bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosok, 20 éves szakmai gyakorlattal, németországi és ausztriai tapasztalatokkal és a gyermekbőrgyógyászati betegségek ellátása területén szerzett nagy rutinnal kívánják kielégíteni az egészséges és szép bőr iránti egyre növekvő igényeket.

Közzétette: hidegkamra 2009. 08. 26. 14:12-kor


Hermina Hidegterápiás Központ

A Hermina Terápiás Központ 2008 novemberétől modern, exkluzív környezetben közel 300 m2-en fogadja a gyógyulni vágyó pácienseket.
A központ, Magyarországon először ad helyet a teljestest-hidegterápián alapuló hidegkamrának. A kezeléseket kiegészítve az 1. emeleten került kialakításra a tornaterem, ahol -szakembereink vezetésével- cardio személyi edzéssel, gyógytornával, masszázzsal fokozható a terápia hatása, elsősorban az ízületi problémával érkezőknél.

Magánrendelésünk reumatológiai, ortopédiai, bőrgyógyászati és neurológiai problémákkal várja pácienseit.

Közzétette: hidegkamra 2009. 08. 26. 13:42-kor

Aesthetica Orvosi Központ

Aesthetica Orvosi Központ 2005 márciusa óta várja szépülni vágyó vendégeit Budapest belvárosában. Elismert szakemberek, esztétikai tanácsadónők és tapasztalt orvosok segítenek abban, hogy mindenki megtalálja azt a szépészeti beavatkozást, ami kívánságainak megfelel. Az Aesthetica nemzetközileg elismert ISO 9001-es tanúsítványt szerzett, ezzel is bizonyítva elkötelezettségét az ügyfélközpontú egészségügyi szolgáltatások iránt.
Folyamatos akciókkal különleges kedvezményeket tudunk adni minden páciensünknek!

Közzétette: aesthetica 2009. 05. 04. 12:26-kor

Csontkovács

Csontkovács és a Kiropraktőr - kézzel gyógyító ember - e két szó valós jelentése.

Közzétette: medbox 2009. 04. 17. 09:37-kor


Dévai Intézet

Nőgyógyászati, meddőségi vizsgálatok és kezelések (IVF)

Közzétette: sterilitas 2009. 03. 24. 16:05-kor

Egészségház-fitness

Szakorvosi magánrendelések a XX. kerületben.
Magas szintű orvosi ellátás kellemes környezetben, időpont-egyeztetéssel, várakozás nélkül.

Közzétette: nlf 2009. 03. 17. 05:38-kor

Biovital-Melissa Egészségközpont

A Biovital-Melissa Egészségközpont olyan csoportorvosi praxisként működik, amelyben a natúrmedicinában is jártas orvosok és szakemberek dolgoznak együtt.
Az egészségközpontunkban praktizáló doktorok és természetgyógyászok munkájuk során integrálják a modern orvostudomány és a komplementer medicina módszereit és eredményeit. Így a fejlett nyugati országok klinikáin is használt módszereket és eszközöket éppúgy elérhetővé tesszük a hozzánk fordulók számára, mint az ötezer éves múltra visszatekintő, hagyományos távol-keleti orvoslás metódusait.

További információ: www.biovital.hu

Közzétette: Biovital 2009. 03. 13. 14:54-kor

Dr. Bor Márta - Belgyógyászat, allergológia, fülakupunktúra, homeopátia.

Belgyógyászati és allergiás megbetegedések egyénre szabott kezelése a nyugati és a komplementer gyógymódok legoptimálisabb kombinációjával.

Közzétette: bormarta 2009. 03. 12. 16:29-kor

Dunakanyar Orvosi Centrum - Dr. Kaszó Beáta - allergológus, gyermektüdőgyógyász.

Allergiás nátha (szénanátha), allergiás kötőhártyagyulladás, gyermekkori asztma, ételallergia, ekcéma, csalánkiütés kivizsgálása, kezelése, gondozása.

Közzétette: kaszob 2009. 03. 12. 04:36-kor